Societatea comerciala ECO TANK S.R.L. Brasov activeaza in productia, comercializarea si dezvoltarea statiilor de epurare a apelor menajere uzate provenite de la locuinte sau grupuri de locuinte, zone rezidentiale sau de agrement, birouri, moteluri, hoteluri, pensiuni, campinguri, puncte de lucru, hale industriale, fabrici, spatii comerciale situate in zone fara canalizare. Spre deosebire de alte societati care pe langa alte activitati, produc sau distribuie si astfel de dispozitive, societatea noastra este specializata doar in domeniul epurarii apelor uzate menajere si industriale, statiile ECO TANK fiind in topul celor mai bine vandute statii de epurare romanesti.

Societatea beneficiaza de sprijinul institutiilor de specialitate in acest domeniu si colaboreaza cu unii dintre cei mai buni specialisti in domeniul epurarii apelor, oameni care activeaza in domeniu de peste 30 de ani. Astfel, calitatea produselor noastre este la un nivel foarte ridicat.

Statiile sunt de tip monobloc, fabricate din poliester armat cu fibra de sticla, acest material fiind foarte rezistent la umiditate, solicitari mecanice si mediu de reactie acid.

Fiecare statie este realizata din trei compartimente, proiectate si echipate astfel incat sa se realizeze o epurare lenta si completa.

Echipamentele de aerare constau in suflante produse in Japonia cu o foarte mare anduranta in exploatare, avand un consum foarte redus de energie.

Sistemul de introducere al aerului se asigura prin discuri de dispersie produse in Canada, care asigura o aerare corespunzatoare a apelor pentru un consum optim energetic, apa fiind epurata in totala conforminate cu normele europene.

Statiile de epurare ECO TANK SBR se utilizeaza la locuinte individuale, pensiuni, hoteluri si mici comunitati ce nu depasesc 500 de persoane si unitati mici destinate productiei alimentare. La cererea dumneavoastra, societatea noastra va poate pune la dispozitie statii de epurare de pana la 2.000 de persoane.

Spre deosebire de alte statii de epurare simple, sau semiautomate, statiiile ECO TANK sunt complet automatizate, intreg procesul de epuare desfasurandu-se fara a mai fi nevoie de o supravegere prealabila sau de o interventie a dumneavoastra.

Avand in vedere noile norme europene, responsabilitatea protejarii mediului devine o prioritate atat pentru comunitatile urbane si rurale, ct si pentru societatile mici si mijlocii si chiar al gospodariilor individuale. Astfel, impreuna putem reda viata naturii!

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.